Uitnodiging: demonstratie van het mist koelingssysteem

“Wat kan ik in mijn stal doen aan hittestress?”

Woensdag 1 juli, vanaf 14:00 uur

Nederlandse zomerdagen worden steeds warmer. Vooral koeien en ander vee hebben hier snel last van. Ook voor deze week is de verwachting dat de temperatuur oploopt naar boven de 30 graden. Om hittestress bij uw vee te voorkomen, geeft TS Group Holland u aanstaande woensdag 1 juli een demonstratie van haar mist koelingssysteem.

Vanaf 14:00 uur bent u van harte welkom in twee melkveestallen in de Betuwe: Zoelen en Maurik. U kunt deze middag op ieder moment binnenlopen. Onder het genot van een ijsje, demonstreert TS Group Holland hoe (melk)veehouders de daadwerkelijke temperatuur in hun stal met 6 tot 8 graden kunnen terugkoelen tijdens deze warme dagen.

Mist koelingssysteem
Tijdens warme dagen kan een (melk)veehouder ervoor zorgen dat er voldoende luchtcirculatie en vers drinkwater in de stal is. Echter is dat vaak niet genoeg om de hitte te verslaan. Om de daadwerkelijke temperatuur in de stal met 6 tot 8 graden te koelen, combineert TS Group Holland een hogedruk vernevelingssysteem met de luchtbeweging van ventilatoren.

Demonstratie
Op woensdag 1 juli nodigt TS Group Holland u uit om een kijkje te nemen in twee stallen in de Betuwe. In Zoelen en Maurik geven twee melkveehouders een demonstratie van het mist koelingssysteem en vertellen ze u meer over de mogelijkheden en hun ervaringen. Gekeken naar uw wensen, stal en dieren, geven ze u graag vrijblijvend advies en informatie.

Adresgegevens
Woensdag 1 juli, vanaf 14:00 uur, bent u van harte welkom bij:
• O. Vink Landbouw, Hogestraat 29 in Zoelen (Routebeschrijving>)
• Melkveebedrijf Oskam, Essenbos 12 in Maurik (Routebeschrijving>)

Ventilatoraanbieding
Profiteer deze zomer van onze speciale aanbieding: Stalventilator 140 cm x 140 cm voor €425,- excl. BTW. Bij warme, zonnige dagen creëren we met ventilatoren een verkoelende luchtstroom. De ventilatoren hebben één jaar garantie en zijn eenvoudig te installeren en onderhouden.

Voor meer informatie of uw bestelling: info@hittestress.nl of 0344 – 662 347.