Hittestress.nl is onderdeel van TS Group Holland B.V. Wij zijn een dienstverlenende organisatie dat wereldwijd werkzaamheden verricht in de agrarische sector.

Met de kennis over verneveling in stallen in het buitenland op zak, besloten wij om ook binnen Nederland met vernevelingssystemen aan de slag te gaan. Met onze kennis, ervaring en creativiteit dragen wij bij aan een optimale realisatie van verneveling in uw stal.

Wij vinden het belangrijk dat uw vee een goed stalklimaat heeft, waardoor u geen of weinig last heeft van hittestress bij uw vee. Ook vinden wij het erg belangrijk om u te ontzorgen en u zo goed mogelijk te helpen. Wij komen eerst vrijblijvend bij u langs zodat wij een aanbieding op maat kunnen maken, om het vernevelingssysteem passend te maken voor uw stal. Als uw vernevelingssysteem geïnstalleerd is, zullen wij deze in bedrijf komen stellen. We zullen meerdere keren langskomen om er zeker van te zijn dat uw vernevelingssysteem optimaal werkt.

Dealers

Voor projecten in het noorden van het land en in Duitsland doen wij vaak een beroep op onze dealers. Dealers Hittesstress.nl in Nederland.

Samenwerking

Hittestress.nl heeft ook samenwerkingspartners.